5 December 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Guardiola s-a decis asupra înlocuitorului lui Martinez: Benatia de la AS Roma

„Avem nevoie de un alt jucător. Trebuie să reacționăm rapid și deja avem candidați. Vom analiza situația”, declara Pep Guardiola după accidentarea lui Javi Martinez.

Fotbalistul spaniol a suferit o ruptură de ligamente încrucișate Supercupa Germaniei și va absenta aproximativ o jumătate de an de pe teren.

Javi Martinez, un jucător polivalent, putea juca în linia mediană, în apărare sau chiar mijlocaș ofensiv, îi va lipsi mult lui Pep, însă antrenorul s-a decis în ce compartiment vrea să o întărească pe Bayern.

Conform publicației Bild, cea care a anunțat în premieră transferurile lui Gotze și Lewandowski la vremea lor, campioana Germaniei îl dorește pe Mehdi Benatia de la AS Roma și va face o ofertă oficială de 30 de milioane de euro în schimbul marocanului.

Fundașul central de 27 de ani a fost adus de capitolini de la Udinese în 2013 și a lăsat o impresie excelentă în singurul sezon jucat pe Olimpico. De-a lungul perioadei de mercato, Manchester United, Chelsea și Barcelona și-au exprimat și ele interesul pentru achiziționarea marocanului.

sursa: digisport.ro

Distribuie pe:
40 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
40
0
Posteaza un comentariux
()
x