27 November 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Guardiola a ieșit la cumpărături: ”Avem nevoie de un jucător în locul lui Javi Martinez”

Antrenorul lui Bayern Munchen, campioana Germaniei, a declarat că are nevoie de un nou jucător pentru a suplini lipsa lui Javi Martinez, care a suferit o ruptură de ligamente încrucișate în meciul cu Borussia Dortmund din Supercupa Germaniei, și va absenta șase luni de pe teren

Pep Guardiola declarase după aducerea lui Pepe Reina că Bayern a încheiat campania de transferuri, dar accidentarea lui Javi Martinez i-a dat planurile peste cap. „Avem nevoie de un alt jucător. Trebuie să reacționăm rapid și deja avem candidați. Vom analiza situația”, a spus antrenorul spaniol.

Javi Martinez, un jucător polivalent, care putea juca în linia mediană, în apărare sau chiar mijlocaș ofensiv, va fi greu de înlocuit de Bayern. Cu toate astea, Pep Guardiola știe că trebuie să aducă un jucător, unul cu profil defensiv, pentru a putea asigura toate posturile din echipă cu ”dubluri”, la nevoie. Potrivit presei din Germania și Spania, printre jucătorii candidați la un transfer la Bayern Munchen sunt în acest moment Sami Khedira (Real Madrid), Raphael Varane (Real Madrid) și Diego Godin (Atletico).

Cele mai mari șanse le au, însă, Khedira, care nu și-a prelungit contractul care expiră vara viitoare cu Real și este dispus să plece, respectiv Godin, care are o clauză de reziliere de 36 de milioane de euro.

sursa: digisport.ro

Distribuie pe:
17 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
17
0
Posteaza un comentariux
()
x