17 October 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Fratele lui Mario Gotze a plecat și el de la Dortmund la Bayern

Mario Gotze a adus titlul mondial în Germania după o așteptare de 24 de ani, însă el rămâne personajul negativ în mintea fanilor Borussiei Dortmund.

Jucătorul de 22 de ani a fost crescut de clubul galben-negru, unde a făcut parte din grupele de juniori, a trecut la formația a doua și apoi a fost promovat la prima echipă.

Mario a impresionat prin calitățile sale și i-a cucerit pe fanii lui Dortmund, pe care avea să îi dezamăgească crunt în vara lui 2013. Autorul singurului gol din finala CM 2014 a ales să plece la Bayern, rivala celor de la Borussia, iar bavarezii au achitat clauza de reziliere de 37 de milione de euro.

Transferul i-a scos din minte pe ultrașii lui Dortmund, care i-au tăiat lui Mario roțile mașinii și au vandalizat fațada casei familiei Gotze.

La un an de zile de la acel eveniment, fratele lui Mario, Felix Gotze (16 ani), a ales să repete drumul. Legitimat la echipa Under 17 a lui Dortmund, acesta a plecat la campioana Germaniei și va locui împreună cu fratele său la Munchen.

Șeful juniorilor lui Bayern, Michael Tarnat a confirmat informația, pentru Bild.

“Este adevărat, suntem încântați că îl avem pe fratele lui Mario în echipa noastră. Avem încredere în calitățile lui și știm că Felix va ajunge cel puțin la valoarea fratelui său”, a spus Tarnat pentru sursa citată.

sursa: digisport.ro

Distribuie pe:
3 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
3
0
Posteaza un comentariux
()
x