27 November 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Beckenbauer: “Mandzukic ar trebui să își facă bagajele”

Bayern Munchen domină campionatul din Germania, iar după meciul cu Borussia Monchengladbach, câștigat cu 2-0 și-a mărit avansul la 10 puncte în fața celei de-a doua clasate, Bayer Leverkusen.

Bavarezii se pregătesc să facă furori și în sezoanele care vin, iar pentru asta au obținut semnătura lui Robert Lewandowski, care va ajunge pe Allianz Arena din vară.

Odată cu venirea polonezului de la Dortmund, reprezentanții lui Bayern consideră că păstrarea lui Mario Mandzukic în lot nu își mai are rostul.

Croatul a marcat 10 goluri în această ediție din Bundesliga și a reușit și unul dintre golurile finalei UEFA Champions League câștigate în fața lui Dortmund (2-1), însă soarta lui pare pecetluită.

Președintele de onoare a lui Bayern Munchen, Franz Beckenbauer, a confirmat iminenta despărțire de atacantul de 27 de ani.

Mandzukic ar trebui să înceapă să își facă bagajele. Îl văd pe Lewandowski în atac, stilul său de joc este mai potrivit în concordanță cu ideile lui Guardiola. În plus, ca alternative, mereu se poate baza acolo pe Götze sau Muller”, a spus Beckenbauer.

Vârful croat a fost adus în 2012 de la Wolfsburg, pentru 13 milioane de euro și a marcat până acum 35 de goluri în cele 65 de meciuri disputate în tricoul bavarezilor.

sursa: digisport.ro

Distribuie pe:
28 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
28
0
Posteaza un comentariux
()
x