12 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Borussia Monchengladbach – FC Bayern 0-2

Oamenii lui Josep Guardiola au început perfect și anul 2014, în fața revelației Borussia Monchengladbach, în primul meci al etapei cu numărul 18. Campioana Germaniei s-a impus fără mari emoții, scor 2-0.

Cu opt victorii și o singură remiză pe teren propriu înaintea meciului cu Bayern, Borussia spera să producă surpriza și să rămână neînvinsă. Numai că oaspeții au dovedit că se pot descurca fără probleme și fără Ribery, Robben fiind și el introdus pe teren abia în minutul 79.

Bayern a început tare și a deschis scorul încă din minutul 7. Gotze a marcat cu un șut plasat din careu, după pasa lui Muller. Muller avea să stabilească și scorul final, în minutul 53, după un penalty bătut excelent în fața lui Ter Stegen, care va ajunge din vară la Barcelona.

Monchengladbach a încercat să facă față unui adversar mult mai valoros și nu s-a închis în defensivă, ba chiar putea să spere la o remiză, după ce a trimis de două ori balonul în bară.

Pentru Bayern, care a ajuns deja la 47 de puncte (record pentru o echipă din Bundesliga), urmează acum un alt meci în deplasare, restanța din etapa a 17-a cu VfB Stuttgart, echipa lui Alexandru Maxim.

ECHIPELE:

Borussia: Ter Stegen – Korb, Stranzl, Dominguez, Wendt – Hermann (’75 Hrgota), Kramer, Xhaka, Arango – Raffael, Kruse

Antrenor: Lucien Favre

Bayern: Neuer – Rafinha, Boateng, Dante, Alaba – Lahm – Muller, Kroos (’87 Hojbjerg), Thiago, Shaqiri (’79 Robben) – Gotze (’82 Pizarro)

Antrenor: Josep Guardiola

sursa: digisport.ro

Lasă un răspuns

13 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
13
0
Posteaza un comentariux