17 October 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Bayern subvenționează biletele propriilor fani la meciul cu Arsenal, din Anglia

Arsenal Londra a stabilit prețul biletelor pentru fanii germani pentru meciul cu Bayern Munchen, de pe propriul teren, din 19 februarie, din optimile de finală ale UEFA Champions League: 75 de euro. Suma este considerată prea mare de șefii grupării bavareze, care au prețuri ceva mai accesibile pentru returul din 11 martie: între 14 și 60 de euro.

De aceea, oficialii lui Bayern au decis să-și ajute suporterii care vor călători la Londra pentru a susține echipa. Formația campioană a Germaniei va subvenționa 30 de euro din prețul de 75 de euro, pentru fiecare din cei 3.000 de suporteri care vor face deplasarea. „E un mic cadou pentru susținerea voastră din 2013”, și-a motivat președintele lui Bayern, Uli Hoeness, decizia.

Germania este recunoscută ca având prețuri accesibile pentru bilete și abonamente, comparativ cu Anglia, Spania sau Italia, marile rivale la nivel continental. Dacă cel mai ieftin abonament pe un sezon la meciurile lui Arsenal costă 1.190 de euro, la Bayern e de zece ori mai ieftin: 125,7 euro. Asta în condițiile în care salariul mediu brut în Germania e de 3.533 de euro, față de 3.300 de euro, în Anglia.

sursa: digisport.ro

Distribuie pe:
21 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
21
0
Posteaza un comentariux
()
x