27 January 2023

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Guardiola: ‘Ribery merită Balonul de Aur’

Franck Ribery, Cristiano Ronaldo și Lionel Messi sunt cei trei mari jucători care se vor lupta pentru cucerirea Balonului de Aur.

Deși poate mulți s-ar fi așteptat ca Josep Guardiola să nu își aleagă un favorit pentru această distincție, având în vedere că l-a antrenat pe Messi la Barcelona, iar acum îl pregătește pe Ribery la Bayern, antrenorul liderului din Bundesliga a dezvăluit fără nicio problemă numele preferatului său.

“Franck a avut un sezon incredibil în sezonul trecut și el este unul dintre argumentele pentru care suntem acum unde suntem. Cariera sa este fantastică și cred că merită să câștige Balonul de Aur, dar cel mai important este să fie mulțumit cu ce a realizat și cu lucrurile pe care le va face de acum încolo. Dacă Ribery va pierde, totuși, atunci cu siguranță nu ne vom schimba opinia în legătură cu el”, a spus Guardiola.

“Echipa lui Heynckes a câștigat toate trofeele în sezonul trecut, dar sunt și alți jucători extraordinari, precum Messi, Ronaldo sau alți jucători. Totuși, Ribery a avut un sezon absolut minunat, nu este nicio îndoială”, a mai afirmat antrenorul lui Bayern.

În ultima etapă din Bundesliga, Franck Ribery a făcut spectacol la Bremen, în victoria lui Bayern cu Werder, scor 7-0. Mijlocașul francez a marcat două goluri și a oferit un assist lui Mandzukic, pentru a patra reușită.

sursa: digisport.ro

Distribuie pe:
4 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
4
0
Posteaza un comentariux