21 September 2023

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Werder Bremen – FC Bayern 0-7

Bayern Munchen a făcut un meci extraordinar la Bremen și a învins-o pe Werder cu un categoric 7-0, după o partidă în care și-a demonstrat din plin forța ofensivă.

Ce-i drept, bavarezii au profitat și de slăbiciunile evidente ale defensivei lui Werder, care a primit multe goluri cu o ușurință incredibilă pentru nivelul Bundesligii.

“Recitalul” lui Bayern, fără olandezul Arjen Robben, a început în minutul 21, după autogolul lui Lukimya. Werder a căzut complet, nu a mai reușit să țină de minge, iar dezastrul nu a putut fi evitat.

În minutul 27, van Buyten a marcat printr-o lovitură de cap, din centrarea lui Kroos, iar francezul Ribery a stabilit scorul la pauză, 0-3, din pasa oferită de Muller. În minutul 60, Bayern a marcat pentru 4-0, după ce Mandzukic a marcat din fața porții. A urmat apoi reușita lui Muller și un nou gol al lui Ribery, după pasa decisivă a lui Alaba.

Bayern a marcat și al șaptelea gol, în minutul 90. Gotze a intrat în careu și l-a învins pe Wolf cu un șut la colțul lung. Echipa lui Guardiola a ajuns la victoria cu numărul 13 în Bundesliga și este lider detașat, cu 41 de puncte.

Echipa lui Bayern: Neuer – Rafinha, van Buyten, Boateng (’62 Dante), Alaba – Alcantara (’76 Pizarro) – Muller, Gotze, Kroos (’69 Kirchhoff), Ribery – Mandzukic

sursa: digisport.ro

Subscribe
Notify of
12 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
12
0
Posteaza un comentariux