16 October 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

MIA SAN MIA!

MIAIdeile calauzitoare ale lui FC BAYERN MUNCHEN

1.MIA SAN MIA (suntem cine suntem)
2.MIA SAN BOTSCHAFTER (suntem ambasadori)
3.MIA SAN EIN VEREIN (suntem un club)
4.MIA SAN FAMILIE (suntem familie)
5.MIA SAN FREUDE (suntem bucurie)
6.MIA SAN FUSSBALL (suntem fotbal)
7.MIA SAN GRENZENLOS (suntem nemarginiti)
8.MIA SAN HEIMAT (suntem acasa)
9.MIA SAN INNOVATION (suntem inovare)
10.MIA SAN MEISTER (suntem campioni)
11.MIA SAN MOTOR (suntem motor)
12.MIA SAN PARTNER (suntem parteneri)
13.MIA SAN RESPEKT (suntem respect)
14.MIA SAN SELBSTVERTRAUEN (suntem incredere in sine)
15.MIA SAN TRADITION (suntem traditie)
16.MIA SAN TREUE (suntem credinta)
17.MIA SAN VERANTWORTUNG (suntem responsabili)
18.MIA SAN VORBILDER (suntem idoli)

Cu acest ultim comentariu renunt oficial la a mai scrie pe acest site. Este comentariul meu cu nr. 1527, in interval de peste 3 ani, la mica distanta fata de un alt fan adevarat, gery76 (1465 comentarii) si la distanta uriasa de cel de-al 3-lea user, Ribery7 (629). Nu mai vorbesc de cei care nu gasesc cuvinte prea frumoase cand se refera la club, jucatorii sau antrenor. Unii scriu de cateva sapatmani/luni si probabil ca nu au nici 100 de comentarii… In fine, nu conteaza. Sa nu uitam ca in acest interval de peste 3 ani am tinut la curent fanii lui Bayern, asa cum am putut, cu peste 100 de articole scrise direct din presa germana (direct de la sursa) despre Bayern, majoritatea articolelor fiind proaspete, scriindu-le in aceeasi zi cand au aparut in BILD, TZ sau KICKER.
Motivul pentru care renunt la a mai comenta aici l-am tot spus pentru ca majoritatea (imi cer scuze daca jignesc pe cineva) nu cunosc spiritul bavarez, care inseamna, asa cum se vede in articol, bucuria fotbalului, respectul fata de aproapele tau, incredere si responsabilitate, putere si valoare, pentru ca Bayern este o echipa URIASA, este NON PLUS ULTRA in fotbalul german si, se pare ca a devenit, si in fotbalul european. Adica este cu mult mai mult decat o simpla echipa de fotbal, este spirit, este fenomen, este ratiunea de a fi, de a gandi si de a exista pentru cei care sufera pentru aceasta echipa. Pentru ca eu nu pot dormi noaptea inaintea unui meci important al lui Bayern, asa cum nu pot dormi noaptea dupa o victorie uriasa cum a fost castigarea Ch.League. Pentru ca m-am certat de multe ori cu membrii familiei pentru aceasta iubire neconditionata pe care o port acestei minunate echipe, care mi-a umplut inima de bucurie de atatea ori, care mi-a redat increderea si m-a facut mai puternic si mai corect fata de lumea in care traiesc.
Pentru ca fenomenul FC BAYERN va exista in continuare. Iar echipa va castiga in continuare trofee, chiar daca eu “mi-am luat jucariile si am plecat” cum gresit zicea cineva. Pentru ca a scrie despre Bayern nu e o jucarie, e o onoare si o bucurie. Fara incrancenari si fara rautate… In fine, nu s-a mai putut. Am vazut ca pentru majoritatea dintre voi conteaza pozitia unor jucatori in teren sau faptul ca nu castigam toate meciurile la scor de maidan. Va asigur, dragi fani ai lui Bayern, ca pentru fanii vechi ai bavarezilor (de zeci de ani, asa cum sunt eu) nu asta conteaza. Conteaza spiritul echipei (care nu se va altera niciodata), bucuria de a vedea echipa jucand, ambitia si valorea, credinta intr-o lume mai buna.
Daca m-am adresat necuviincios cuiva imi cer scuze, nu a fost cu intentie.
Va multumesc tuturor pentru aprecierile facute dar si pentru incurajarile primite, atunci cand am avut probleme de sanatate.
Va doresc tuturor numai bine!

Si nu uitati: BAYERN MUNCHEN ESTE O STARE DE SPIRIT! Pentru ca SUNTEM CINE SUNTEM!

BAYERN UBER ALLES!
AUF DIE ROTEN!
FCB4EVER!

Distribuie pe:
12 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
12
0
Posteaza un comentariux
()
x