13 August 2022

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Mario Mandzukic, la picioarele lui Guardiola: “Are cele mai bune idei tactice”

Bayern Munchen a învins-o categoric pe Schalke, scor 4-0, iar acum echipa lui Josep Guardiola este la egalitate cu Borussia Dortmund în fruntea clasamentului din Bundesliga, cu 16 puncte acumulate în șase etape.

Deși a fost contestat de unii suporteri în debutul sezonului, dar mai ales după înfrângerea cu Dortmund, din Supercupa Germaniei, jucătorii au numai cuvinte de laudă la adresa lui Guardiola și nu-l mai regretă pe Heynckes.

Bavarezii au toate motivele să fie mulțumiți, după cele șapte goluri marcate în ultimele două meciuri de săptămâna trecută, în care nu au primit vreun gol.

Mario Mandzukic, cu un debut excelent de sezon, este extrem de încântat de colaborarea cu fostul antrenor al Barcelonei. “Pep are cele mai bune idei tactice. Relația lui cu jucătorii este una excelentă și mereu este pregătit să destindă atmosfera. Sunt foarte fericit că antrenorul are încredere în mine și vreau să fac tot posibilul pentru a-l răsplăti. Dacă vom continua la fel de bine, mai devreme sau mai târziu vom fi lideri în clasament”, a afirmat Mandzukic.

4 goluri a marcat Mandzukic pentru Bayern, în cele șase etape din Bundesliga

sursa: digisport.ro

Distribuie pe:
2 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
2
0
Posteaza un comentariux