In urma mai multor discutii, va anuntam ca s-a luat decizia de a se redeschide comentariile pe site. Regulile raman aceleasi care au fost stabilite:

  • Doar userii inregistrati pe site pot comenta articolele.
  • Ne rezervam dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respecta un limbaj civilizat, care contin jigniri, injurii sau calomnii ori instiga la violenta, la încalcarea legii sau îndeamna la atacuri la persoane, care lezeaza imaginea clubului, care jignesc jucatorii, antrenorii si clubul. Adminsitratorii si moderatorii site-ului vor avea dreptul sa sanctioneze si/sau sa baneze orice user care nu respecta aceste reguli.

Pentru site am avea nevoie de persoane interesate sa scrie articole. Daca e cineva interesat astept un mail la stefan.zafiu@fcbayern.ro

Mentionam ca forumul va fi activ in continuare si va fi folosit pentru majoritatea discutiilor care nu vor fi posibile pe site.

 

0 0 vote
Article Rating
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
flo
flo
15 September 2013 10:57

se poate face un chat pe forum. pe site nu merge, o sa fie prea incarcat.

olikahn
olikahn
15 September 2013 8:53

N-ai inteles,eu ma refer la chat sa poti vb in timp real,sa nu mai trebuiasca sa postezi mesaj stiu si eu ce-i ala forum

olikahn
olikahn
15 September 2013 7:12

Ar fi interesant un chat in cadrul site-ului unde cei inregistati sa poata discuta despre pariuri meciuri echipe de start stiri noi etc ar fi mai atractiv si ar atrage mai multi fani parerea mea care este (exista deja un site oficial) :))

Catalin
14 September 2013 11:38

o veste foarte buna , Bravo !

Subscribe via Email

Introdu adresa de e-mail pentru a primi notificare pentru orice postare noua adaugata pe site

Urmareste-ne pe Facebook
Parteneri
Help us run this site…
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x