2 May 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Avancronica FC Bayern – Hannover

Bayern Munchen o va infrunta pe Hannover in etapa cu numarul 5 din Bundesliga, intr-o partida care va avea loc azi cu incepere de la ora 16:30, pe Allianz Arena.

Ultimul meci disputat de Bayern a fost Supercupa Europei, castigata contra lui Chelsea dupa loviturile de departajare. A fost primul trofeu pentru Pep Guardiola la carma bavarezilor, succes cu atat mai important cu cat a fost obtinut chiar impotriva rivalului Jose Mourinho.

In ultima partida disputata in campionatul intern Bayern a reusit sa obtina doar o remiza la Freiburg, fiind egalata pe final de gruparea antrenata de Christian Streich.

Pep Guardiola nu se va putea baza la aceasta partida pe trio-ul de la mijlocul terenului format din Javi Martinez si Thiago Alcantara si va fi nevoit sa faca unele modificari.

In precedentele doua partide jucate pe teren propriu, Bayern s-a impus cu 3-1 cu Gladbach si 2-0 contra lui Nurnberg, ambele victorii fiind obtinute la exact doua goluri diferenta.

In ceea ce priveste echipa oaspete, acestia au un start nesperat de bun in acest debut de sezon, reusind 3 victorii in primele 4 runde, fiind pozitionati pe locul 4 in clasament in acest moment. Vestile proaste vin insa din partea staff-ului medical, deoarece Mame Diouf se pare ca nu va fi recuperat pana la ora partidei, dupa accidentarea pe care a suferit-o in meciul de calificare la Campionatul Mondial, contra Ugandei. Daca senegalezul nu va putea evolua in aceasta partida cel mai probabil Didier Ya Konan ii va lua locul in atac.

Bayern Munchen – Hannover echipe probabile:
Bayern Munchen  (4-1-4-1): Neuer – Lahm, Boateng, Dante, Alaba – Schweinsteiger – Robben, Muller, Kroos, Ribery – Mandzukic
Hannover 96 (4-5-1): Zieler – Sakai, Marcelo, Sane, Pocognoli – Stindl, Andreasen, Bittencourt, Prib – Ya Konan, Sobiech

sursa: pariuri-x.ro

Mai multe despre acest meci se poate discuta pe FORUM

Lasă un răspuns

3 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
3
0
Posteaza un comentariux