27 September 2023

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Guardiola i-a dedicat victoria lui Heynckes. “El este arhitectul! Bayern are acum toate trofeele din lume”

Bayern Munchen a intrat în istorie, vineri seară la Praga, după ce a câștigat Supercupa Europei, pentru prima dată în istoria clubului bavarez

La finalul partidei cu Chelsea, decisă după loviturile de departajare, antrenorul nemților, Pep Guardiola, i-a dedicat trofeul predecesorului său.

“Sunt foarte fericit pentru acest prim trofeu. Bayern are acum toate titlurile din lume și suntem foarte mândri de asta. În primul rând îi mulţumesc lui Jupp Heynckes pentru că mi-a oferit oportunitatea de a fi aici. Am ajuns aici datorită muncii sale şi acest trofeu îi este dedicat lui. Heynckes este arhitectul și creatorul acestui titlu. A fost o experiență uimitoare“, a spus, emoționat, catalanul.

Guardiola a ținut apoi să-i dea un răspuns și lui Mourinho, care a pus eșecul din finală pe seama arbitrajului

“E o afacere, ca de obicei“, a glumit tehnicianul, care a scris istorie pe banca Barcelonei, după care tot el a continuat: “A fost un meci incredibil, cu prelungiri şi lovituri de departajare. A fost o finală incredibilă, indiferent de deznodământ. Am câştigat şi suntem fericiţi. A câştigat echipa mai bună. Am avut multe ocazii de a înscrie, pentru că am atacat bine.“

Într-un final, Pep Guardiola a ținut să-și laude și elevii, în special pe Martinez, cel care a egalat în minutul 120 și a trimis finala la loviturile de departajare.

“Javi este foarte important pentru noi și este uimitor că l-am putut achiziționa. Încă nu este sută la sută, din punct de vedere fizic, dar a jucat foarte bine. Cât despre Philip Lahm, probabil, el este cel mai deștept jucător pe care l-am antrenat vreodată“, a conchis Guardiola.

sursa: digisport.ro

Subscribe
Notify of
5 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
5
0
Posteaza un comentariux