26 October 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Bayern e Supercampioana Europei

Bayern Munchen a câștigat Supercupa Europei după ce a trecut cu 5-4 după loviturile de departajare de Chelsea.

Astfel, Pep Guardiola a devenit primul antrenor care a câștigat de trei ori acest trofeu. De asemenea, catalanul este abia cel de-al treilea tehnician care își adjudecă Supercupa Europei cu două echipe diferite: Barcelona și Bayern. Primii doi au fost Alex Ferguson (cu Aberdeen și Manchester United) și Louis Van Gaal (cu Ajax și Barcelona).

Cu toate acestea, misiunea nemților nu a fost una deloc ușoară. A fost nevoie de inspirația lui Javi Martinez, care a egalat la 2 la ultima fază a prelungirilor – minutul 121!

Partida s-a încheiat cu scorul de 2-2, în urma golurilor marcate de Torres (8), Hazard (93), respectiv Ribery (47) și Martinez (121), iar apoi s-a trecut la executarea loviturilor de la 11 metri.

Primele 9 penalty-uri au fost transformate rând pe rând, pentru ca ultimul, cel decisiv, să fie ratat de belgianul Lukaku. Majoritatea execuțiilor au fost curate, fără emoții, mai puțin cele ale lui Ashley Cole, care a lovit bara, sau cea a lui Shaquiri, unde Cech a fost foarte aproape să se opună decisiv.

sursa: digisport.ro

Pentru mai multe discutii despre acest meci va asteptam pe FORUM

Distribuie pe:
6 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
6
0
Posteaza un comentariux
()
x