15 July 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Mario Gotze, surpriza pregătită de Josep Guardiola pentru derby-ul Bavariei

După două etape în Bundesliga, Bayern are șase puncte, prin victoriile obținute cu Monchengladbach (3-1) și Frankfurt (1-0). Pentru formația din Munchen urmează unul dintre cele mai importante meciuri ale sezonului, marele derby al Bavariei, cu FC Nurnberg.

Mario Gotze s-a refăcut după accidentarea suferită în semifinala din Champions League cu Real Madrid, iar în etapa trecută a fost în lotul lui Bayern la Frankfurt, însă a rămas tot meciul doar pe banca de rezerve.

La sfârșitul acestei săptămâni, Gotze este pregătit să facă următorul pas. Presa din Germania scrie că mijlocașul va juca primul meci oficial pentru Bayern, în partida de sâmbătă cu Nurnberg. Gotze va fi rezervă, la fel ca la Frankfurt, însă de această dată Guardiola este decis să-l introducă pe teren, în repriza secundă.

În următoarele trei sau patru săptămâni, când va fi apt 100%, Mario Gotze va deveni un om de bază pentru Josep Guardiola, care va câștiga astfel un om important și pentru meciurile din grupele UEFA Champions League.

sursa: digisport.ro

Lasă un răspuns

5 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
5
0
Posteaza un comentariux