19 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Luiz Gustavo: “După prima discuţie cu Pep, am simţit că am nevoie de o schimbare”

1147784_717989094884451_1033024915_o

Mijlocaşul Luiz Gustavo (26 de ani) a vorbit pentru prima dată după transferul de la Bayern la Wolfsburg, făcut în această vară pentru 17,5 milioane de euro.

Brazilianul susţine că nu Pep Guardiola este cel care l-a forţat să plece de la gruparea bavareză şi afirmă că antrenorul de 42 de ani va avea mereu un loc în inima sa. Chiar şi aşa, mijlocaşul afirmă că decizia finală a luat-o după prima întâlnire cu antrenorul spaniol.

“Niciodată nu e uşor să-ţi iei adio. Am o mulţime de prieteni la Bayern şi foarte multe persoane care vor avea mereu un loc în inima mea, inclusiv Pep Guardiola”, a spus Gustavo pentru Bild.

“Pep nu mi-a spus niciodată că nu am nico şansă la Bayern. Mi-a strâns mâna în ziua despărţirii. Puteam să rămân la Bayern şi să mă lupt pentru a-mi câştiga locul în echipă. N-am niciun dubiu că aş fi putut acumula, dar am simţit că am nevoie de o schimbare. Acest sentiment s-a accentuat după prima întâlnire cu Guardiola. Apoi, am discutat cu persoanele apropiate mie şi am luat decizia de a pleca.”, a mai spus mijlocaşul brazilian.

Luiz Gustavo şi-a făcut debutul oficial la Wolfsburg în victoria cu Schalke din weekend, scor 4-0, meci în care a evoluat până în minutul 75.

Sursa: digisport.ro

2 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile