15 July 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Bayern a avut 15 jucatori convocati la echipele nationale

1001429_717426921607335_1624756383_nBayern a avut 15 jucatori convocati la echipele nationale, majoritatea jucand titulari si avand evolutii foarte bune.

La nationala Germaniei au fost convocati Neuer, Lahm, Muller si Boateng, primii 3 fiind titulari, Boateng intrannd pe parcursul meciului. Muller a marcat un gol impotriva selectionatei din Paraguay, scorul final dintre cele 2 echipe fiind 3-3.

In meciul dintre Belgia si Franta, Bayern a avut 2 jucatori titulari in teren, Van Buyten pentru Belgia si Ribery pentru Franta, meci terminat 1-0 .

A mai avut loc un duel intre jucatorii bavarezilor, in meciul Elvetia-Brazilia, terminat 1-0(autogol D. Alves). Shaqiri(Elvetia),Dante si Luiz Gustavo(Brazilia) au fost titulari. Selectionerul Elvetiei, este fostul antrenorul al echipei noastre, Bayern,  O. Hitzfeld.

Un alt jucator convocat din lotul echipei Bayern a fost Mario Mandzukic, care a jucat titular in reprezentativa Croatiei, care a castigat meciul din deplasarea de la Liechtenstein cu 3-2.

David Alaba a fost si el titular in nationala Austrei, in meciul pierdut cu de acestia cu echipa Greciei(0-2).

Un alt bavarez a fost inegralist in meciul Portugalia-Olanda 1-1 si anume A. Robben, care a aratat o forma buna .

C. Pizzaro a jucat si el tot meciul pentru echipa Perului impotriva Koreei, terminat 0-0(se pare ca poate juca si 90 de minute :)) ).

Javi Martinez a fost titular in echipa detinatoare a Cupei Modiale si a Campionatului European, Spania, acesta jucand toate cele 90 de minute(Guardiola ar putea lua exemplu). La selectionata Spaniei a fost convocat si Thiago, care a intrat in repriza secunda. Ecuador-Spania 0-2.

2 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile