27 October 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Gotze, după debutul cu o “dublă” la Bayern: “Încă simt că-mi lipseşte ceva”

Mario Gotze, jucătorul transferat în această vară de Bayern Munched, de la Borussia Dortmund, în schimbul a 37.000.000 de euro, a debutat, în sfârșit, pentru echipa lui Guardiola. Nu într-un meci oficial, ci în amicalul pe care campiona Germaniei l-a jucat în compania grupării maghiare, Gyor.

Mijlocașul de 21 de ani a intrat în ultima jumătate de oră a partidei câștigate de bavarezi, scor 4-1. Gotze a marcat primul său gol pentru Bayern la doar două minute după ce a fost introdus pe teren. Neamțul și-a trecut în cont a doua reușită cu puțin înainte de fluierul final.

“A fost doar un meci amical, dar pentru mine a fost ceva deosebit. Putea să iasă și mai rău. Trebuie să mă pregătesc în continuare cu echipa și, treptat, să-mi intru în ritm” a recunoscut Gotze la final.

Până la debutul într-un meci oficial, jucătorul de 21 de ani mai are de așteptat. Nu e încă pus la punct cu pregătirea fizică.“Aproape sigur nu voi evolua împotriva celor de la Frankfurt, în weekend-ul următor. Încă simt că imi lipsește ceva dar totul se va rezolva în următoarele trei sau patru săptămâni” a recunoscut neamțul.

Francezul Ribery a fost încântat de prestația lui Gotze și așteaptă să-l vadă la lucru în partidele oficiale ale echipei pregătite de Pep Guardiola. “M-am simțit foarte bine în teren alături de Mario. Se vede că i-a fost dor de fotbal. Crede că împreună vom face o treabă excelentă la Bayern” a declarat Ribery.

103 zile trecuseră de la ultimul meci jucat de Goetze, semifinala de UEFA Champions League dintre Borussia Dortmund și Real Madrid.

sursa: digisport.ro

Distribuie pe:
8 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
8
0
Posteaza un comentariux
()
x