27 October 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Pep vrea cuplu brazilian în defensivă! Bayern este interesată de David Luiz

Pep Guardiola a fost instalat la Bayern Munchen și încet-încet își conturează echipa cu care vrea să repete anul de vis pe care l-au prins bavarezii în sezonul recent încheiat.

Antrenorul catalan nu este mulțumit de centrul defensivei, unde bătut în cuie este doar Dante, iar alături de el, în acest moment, Guardiola îi mai are la dispoziție pe Van Buyten și Jerome Boateng.

Pep și-a exprimat interesul pentru achiziționarea lui David Luiz de la Chelsea, intervenind peste fostul său club, Barcelona. Catalanii sunt de asemenea tentați de cumpărarea apărătorului sud-american.

Conform presei germane, Guardiola i-ar fi transmis deja lui Dante să înceapă primele discuții cu colegul său din defensiva naționalei Braziliei, despre o trecere a sa în Bundesliga. De asemenea, Matthias Sammer a luat legătura cu agentul jucătorului, iar acum toată lumea așteaptă decizia lui Jose Mourinho.

Portughezul nu s-a decis încă dacă îi va da drumul apărătorului adus cu 30 de milioane de euro de la Benfica. În cazul în care Bayern îl va cumpăra pe David Luiz, acesta o va înfrunta pe Chelsea pe 30 august, la Praga, în cadrul Supercupei Europei.

Distribuie pe:
14 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
14
0
Posteaza un comentariux
()
x