15 July 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

“Fenomenul” Pep: de ce i-a fascinat pe toti

 

 

In acest moment, MIA SAN MIA este peste MES QUE UN CLUB! Iar Pep Guardiola este, probabil, cel mai bun antrenor din lume.

pep

Guardiola a fost intens analizat de 3 personalitati germane: un designer, de un hair-stilist si de un psiholog.

Designerul german Max Dietl a declarat: „Cu stilul sau de imbracaminte are o personalitate si o individualitate aparte. Este senzațional! El este venerat ca un star pop, chiar daca lui nu-i place scena. Costumul lui se schimba de la casual la elegant. Cu toate acestea, indiferent de cum si unde apare Guardiola, el emana un aer placut, de modern, de eleganta care se potriveste aerului curat in orasul la Nord de Alpi.”

In Germania, reputatia lui este in crestere. Simpatia fata de el a ajuns la 42% iar increderea in el este de 70%. “Stilul sau include accesorii elegante cum ar fi pantofi, curele si ceasuri. Nu are nevoie de un consultant de stil. Costumele sale sunt gri, clasice “, a conchis designerul.

 O alta personalitate a Germaniei in materie de hair-stiling, Wolfgang Lippert, a declarat: “Pep este un tip foarte carismatic. El poarta parul tuns scurt azi. El este un exemplu tipic de om care devine mai sexy odata cu inaintarea in varsta. Pierderea parului sa nu strica aspectul său. Dimpotriva: el are o forma placuta a capului si nu are nevoie de  transplant de par. Oricum adversarul sau direct, Jürgen Klopp, are destul par!” a conchis hair-stilistul.

Psihologul Raphael Frank vede si el cu ochi buni comportamentul lui Guardiola. Se pare ca Pep Guardiola apare rar in public, dar de fiecare data face o impresie buna. El vrea calitate, nu cantitate. Si mai ales ca a fost atat de bine primit la Munchen! Pep Guardiola pare tradițional. A fost o lunga perioada de timp loial Barcelonei iar fanii au apreciat acest lucru foarte mult. Ceea ce oamenilor le place este ca Guardiola nu este grosolan, ci elegant. El da impresia ca vrea sa se adapteze – faptul ca vorbeste de la inceputul in lb. germana este un exemplu. Este foarte diferit de Louis van Gaal, care era destul de dur si grosolan cu jucatorii ” a continuat psihologul.

Nu cred ca e vorba de lipsa de autoritate. Un antrenor nu trebuie sa fie de temut. In cele din urma, vine un castigator de Champions League la niste jucatori castigatori de Champions League … ” a incheiat Raphael Frank.

Se pare ca pentru Pep,  „companera” Cristina este puterea. Cand vorbeste despre sotia sa, Pep nu o numeste „sotie” sau „femeie”, ci „companera” (tovarasa, prietena). Pep a cunoscut-o la 19 ani. S-a dus sa-si cumpere blugi de la un magazin, unde patroni erau parintii Crsitinei si atunci si-a gasit dragostea vietii sale. De 23 de ani sunt casatoriti si au mers prin viata fara ca presa de can-can sa gaseasca macar ceva de rau sa scrie… Pep si Cristina au 3 copii: Valentina, Maria si Marius. Pentru Pep linistea vine din familie. Este factorul care l-a ajutat si l-a sustinut mereu, facandu-l sa fie un antrenor atat de bun.

Speram ca la Munchen va avea parte de aceeasi atmosfera ca la Barcelona pentru a avea acelasi succes….

sursa: TZ – traducere directa

Lasă un răspuns

36 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
36
0
Posteaza un comentariux