15 July 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Javi Martinez – despre noua sa viata in Germania

javi-martinez-JMLbxqdRc09(in fotografie se afla cu prietena sa Maria Imizcoz)

Ce sezon a avut Javi la Bayern! In primul sau an la Bayern a castigat Tripla istorica si mai poate castiga inca (supercupa Europei cu Chelsea, CM al cluburilor ce se joaca in Maroc dar si Cupa Confederatiilor cu Spania).
Cel mai scump jucator transferat vreodata in Germania a raspuns unor intrebari reporterilor de la cotidianul spaniol MARCA.
Am avut mai multe dificultati de adaptare decat m-am asteptat. In primele 2-3 luni am fost destul de trist. Am intampinat dificultati cu limba germana dar si de alta natura. Insa trebuie sa-i multumesc lui Jupp Heynckes care m-a ajutat foarte mult. Pentru Tripla castigata in primul rand lui vreau sa-i multumesc, pentru ca el m-a dorit impreuna cu Sammer, insa modul cum am fost tratat a fost ceva deosebit pentru mine si voi fi mereu recunoscator pentru asta” a declarat spaniolul.
Martinez a mai declarat ca a acceptat diversitatea situatiilor din Germania chiar daca nu e fericit cu orice e acolo. De exemplu cu vremea. “Cel mai rau in Germania e faptul ca aici e frig din noiembrie, cand incepe sa ninga, pana in martie. Pentru mine acest lucru e dificil, insa zapada imi place. Insa cel mai bun lucru in Germania e organizarea. Este incredibil cat de bine sunt organizati germanii, cat de bine fac totul cu atentie. Germania e incredibila! E o experienta deosebita pentru mine” a mai spus Javi.
Fanii il iubesc pe Javi pentru ca, desi este un jucator foarte valoros, ramane cu picioarele pe pamant.
“Cateodata imi pun intrebarea daca e bine ca mi-am pus semnatura pe un loc atat de neobisnuit pentru mine” a declarat el.
“Ceea ce face el este incredibil. El face lucrurile atat de bine si de usor, avand si o viteza de top! Bayern poate fi bucuroasa ca-l are pe Javi!” a declarat Jupp Heynckes.

sursa: TZ-ONLINE – traducere directa

Javi Martinez (24 ani) are deja 27 de meciuri in Bundesliga, a marcat de 3 ori, are 3 pase decisive si a primit doar 3 cartonase galbene. In Cupa Germaniei a jucat toate cele 5 meciuri iar in Ch.League a jucat 11 meciuri.
Este exact pe tiparul dorit de conducerea clubului: are caracter, cand joaca “isi da sufletul” pe teren, este foarte inteligent in joc, avand viteza, tehnica si forta. De asemenea este foarte bun in recuperari si in blocajele atacurilor adverse, foarte bun si la loviturile cu capul dar si suteaza foarte bine.
In concluzie, un jucator aproape perfect!

Lasă un răspuns

4 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
4
0
Posteaza un comentariux