19 July 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Bayern îi cere lui Lewandowski să nu semneze cu altă echipă și să rămână încă un an la Dortmund

Bayern Munchen e decisă să transfere cel mai bun atacant al rivalei Borussia Dortmund, chiar și dacă acest lucru e posibil doar peste un an.

Robert Lewandowski mai are contract cu vice-campioana Germaniei până în 2014 și gruparea din Dortmund l-a anunțat că nu-l va vinde în această vară la Bayern, chiar dacă bavarezii erau dispuși să ofere o sumă importantă pentru el.

Cum clubul nu e de acord cu transferul, iar jucătorul nu vrea să-și prelungească înțelegerea scadentă vara viitoare, pe fir au intrat formații din Anglia care-l doresc pe jucătorul polonez.

Numai că Bayern îl vrea cu tot dinadinsul și le-a comunicat impresarilor acestuia că e dispusă să aștepte un an, pentru a-l lua gratis vara viitoare. Astfel, campioana din Bundesliga i-a oferit deja prin intermediari un contract consistent, inclusiv un bonus special pentru a refuza acum orice ofertă!

Robert Lewandowski poate semna cu Bayern în ianuarie anul viitor, cu 6 luni înainte de expirarea cotnractului cu Borussia, dar va juca pentru bavarezi abia din sezonul viitor, dacă acceptă soluția propusă de echipa din Munchen.

sursa: digisport.ro

Lasă un răspuns

19 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
19
0
Posteaza un comentariux