15 July 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Ribery, gata sa-si prelungeasca intelegerea cu Bayern

Fotbalistul francez Franck Ribery este gata să-şi prelungească înţelegerea cu echipa germană Bayern Munchen, de care este legat acum până în 2015, a declarat mijlocaşul pentru revista germană Kicker.

“Cu plăcere! Mă simt foarte fericit aici”, a răspuns Ribery, întrebat de revista citată în legătură cu o eventuală prelungire. “Dacă există o posibilitate de a semna un nou contract, de ce nu?”, a continuat el.

Mijlocaşul de 30 de ani, la Bayern din 2007, este în prezent la unul dintre cele mai bune sezoane ale sale la cea mai titrată echipă din fotbalul german. Francezul a avut un rol decisiv în câştigarea titlului in Bundesliga, cu o serie de recorduri pentru Bayern: titlul cel mai rapid obţinut, cel mai mare număr de puncte, cele mai multe victorii consecutive în deplasare.

Ribery ar putea realiza o triplă istorică, fiindcă va disputa finala Ligii Campionilor pe 25 mai, contra Borussiei Dortmund, pe Wembley, şi finala Cupei Germaniei, contra lui Stuttgart, pe 1 iunie.

Ribery a fost în acest sezon în premieră căpitan al lui Bayern, semn al maturităţii sale şi al faptului că-şi poate struni agresivitatea, dovadă cele doar două cartonaşe galbene primite în 32 de etape de campionat.

Ribery a reuşit de două ori cu Bayern eventul campionat-Cupa Germaniei (2008, 2010) şi a văzut echipa bavareză înclinându-se de două ori în finala Ligii Campionilor, în 2010 în faţa lui Inter Milano şi în 2012 în faţa lui Chelsea.

sursa: romaniansoccer.ro

Lasă un răspuns

5 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
5
0
Posteaza un comentariux