27 October 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Cine sunt acesti fani in forma literei “T”?

 

t

De ani de zile, pe stadionul Allianz Arena, aproape de coltul terenului, exista un grup de suporteri imbracati in alb care, grupati, iau forma literei “T”. Multa lume s-a intrebat cine sunt ei.

In primul rand, litera “T” vine de la sponsorul principal al echipei, Deutsche Telekom, cel care are logo-ul si pe tricoul echipei.

Purtatorul de cuvant al clubului, Rene Bresgen, a explicat ca acei suporteri sunt tineri stagiari la Deutsche Telekom si care, pentru munca depusa la serviciu, sunt rasplatiti cu un meci gratis pe Allianz Arena. Insa, cei 58 de stagiari trebuie sa respecte anumite reguli: sa stea pe anumite scaune intr-un anumit loc pentru a aparea mereu in cadrul de la TV, trebuie sa fie imbracati in pelerine si sepci albe (date tot de sponsor) si sa nu plece de pe locurile lor in timpul meciului pentru a nu strica forma literei “T”… Daca incalca aceasta regula, ei nu vor mai putea viziona un meci gratis pe Allianz. In pauza insa au voie sa se relaxeze, sa manace un carnat sau sa mearga la toaleta.

sursa: TZ

Distribuie pe:
7 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
7
0
Posteaza un comentariux
()
x