21 September 2023

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

JUVENTUS – FC BAYERN 0-2

Bayern este in semifinalele UEFA Champions League!

Dar meciul a fost incredibil prin maniera de arbitraj si in ceea ce priveste jocul italienilor! Desi noi fanii bavarezi nu prea ar trebui sa ne legam de arbitraje, (asa cum fac italienii) nu pot sa nu comentez acest lucru deoarece un astfel de arbitraj nu am mai vazut de pe vremea lui Ceausescu in campionatul romanesc! Faza din min. 6 este de antologie: Chiellini il loveste in tibie pe Mandzukic si tot el cade secerat vaicarindu-se ca un copil mic iar arbitrul ii arata “galben” croatului care astfel nu va juca in meciul urmator al lui Bayern! Temerile mele s-au dovedit reale in ceea ce priveste arbitrajul (pro-Juventus pe fata!) dar mai ales in privinta italienilor care au jucat incredibil de mizerabil, apeland la toate trucurile posibile pentru a scoate ceva din fiecare faza (simulari la greu, presiune pe arbitru) dar si faulturi grosolane si sicane nenumarate. Van Buyten a parasit astfel terenul in min. 35 dupa o grava leziune la ochi iar Mandzukic si Martinez au suferit si ei lovituri in fata, fara ca arbitrul sa-i pedepseasca pe italieni macar cu “galben”.

Jocul bavarezilor a fost aproape fara greseala, aparandu-se inteligent, mijlocul a fost creativ dar si destructiv pentru atacurile adverse iar atacurile au fost taioase. Neuer a avut si el vreo 2 parade plus alte faze in care a dat siguranta apararii. Golurile au fost marcate de Mandzukic (min.64) si Pizarro (min. 91), primul dupa o lovitura libera de pe dreapta: centrare tip “covrig” Martinez reia cu piciorul, Buffon respinge iar Mandzu o baga in “ate”. Al doilea gol a venit dupa o combinatie rapida pe contraatac. Pe langa cele doua goluri marcate, Bayern a mai avut si alte ratari uriase: Robben sut in bara in min. 57 sau Alaba in min.37 sut de la 20 m scos cu greu de Buffon.

Beckenbauer, dupa meci:”Italienii au jucat prea dur!”

Marcel Reiff (comentatorul de pe Sky TV): “UEFA are o problema cu acest arbitru!”

Robben, dupa meci: ”Totul e in grafic! Cand o bati de doua ori pe Juventus nu poti sa fii decat mandru!”

Notele de la BILD: Neuer 2, Alaba 3, Van Buyten 3 (Boateng 3 – min.35), Dante3, Lahm 3, Schweini 2, Martinez 2, Muller 3, Ribery 3, Robben 2, Mandzukic 2. Au mai jucat Gustavo (din min.80) si Pizarro  (din min.83).

Statictica de la UEFA care arata superioritatea lui Bayern:

Posesia mingii:43%-57%

Suturi spre poarta (pe poarta):10-17 (7-10)

Suturi salvate de portari:3-3

Cornere:3-7

Ofsaiduri:5-2

Faulturi:13-16

Cartoanase galbene: Bonucci/Mandzukic

Jucatorul meciului: Mandzukic (conform UEFA)

A fost unul din cele mai frumoase cadouri de ziua mea iar Bayern a aratat ca e tare ca o stanca, “luptandu-se” atat cu adversarul cat si cu arbitrul!

MIA SAN MIA!

Subscribe
Notify of
27 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
27
0
Posteaza un comentariux