15 July 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

VINE CINEVA LA MECI?

 Revin cu aceasta intrebare pentru ca: 

 – Suntem 154 de oameni in fan-club, dintre care peste 30 din Bucuresti, si totusi nu reusim sa ne strangem la un meci. 

–  Saptamana trecuta la Stadio am fost 10 oameni la masa, dintre care doar 6 sau 7 eram fani Bayern. 2 dintre ei – un cuplu de prieteni de-ai mei. Restul au venit ca sa bea o bere sau pentru meciul Barcelonei. 

– Tot saptamana trecuta, fanii lui Juventus s-au strans in numar foarte mare, zic eu (peste 25) si au facut show in bar. Asta desi au o echipa care nu e chiar pe val. Am fost invidios pe ei, chiar daca de multe ori nu s-au manifestat elegant. Au injurat arbitrul, pe Bayern etc… Dar au fost acolo! 

– Ca un alt exemplu, baietii de la Arsenal se intalnesc LA FIECARE MECI (campionat, cupa, CL) intr-un bar pe care l-au inchiriat, si vad meciurile impreuna 40-50 de oameni!  Baietii de la Liverpool, LA FEL, MECI DE MECI sunt impreuna. 

– Noi nu ne strangem nici la un sfert de Champions League cu o rivlaa din Italia. 

– Nu prea mai am motivatie sa chem oameni care n-au chef de cea mai tare chestie pe care ti-o da uitatul la fotbal: vizionatul unui meci alaturi de fanii aceleiasi echipe si de ce nu, sa-ti faci noi prieteni cu care sa bei o bere sau apa plata. 

– As vrea sa vin cu steaguri la meciul de miercuri, sa le pun si eu pe pereti ca aia de la Juventus. Dar daca suntem 5-6 oameni, ma fac de ras 🙂 

Juventus Bayern stadio

Lasă un răspuns

56 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
56
0
Posteaza un comentariux