15 July 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Dante:”Vrem sa castigam totul!”

Ieri brazilianul a dat un interviu pentru cotidianul local TZ.

TZ: Ati obtinut  a 17-a victorie la zero, toate cu tine pe teren. Totusi, meciul cu Hoffemheim a fost mai greu decat s-a anticipat. De ce?
Dante: A fost un meci greu pentru ca Hoffemheim este o echipa urata. Este important insa ca noi am invins si am revenit la 17 puncte distanta fata de echipa de pe locul 2. Si mai sunt decat 10 meciuri.
TZ: Pot sa te felicit de acum pentru campionat?
Dante: Nu. Numai daca vom avea tot 17 puncte diferenta fata de echipa de pe locul 2 si mai sunt de jucat doar 5 meciuri. Insa atata timp cat nu suntem matematic campioni, nu se pune problema.
TZ: In liga nu exista concurenti. De cine ti-e frica in Ch. League?
Dante: Barca si Real sunt, probabil, cele mai bune echipe din Europa. Acolo unde joaca printre cei mai buni jucatori din lume. Dar acum trebuie sa ne concentram in primul rand la Arsenal.
TZ: Javi Martinez are merite pentru ca apararea merge asa de bine?
Dante: Categoric! Javi este foarte bun. Acum poate vedeti ce calitati are acest baiat. Este rapid, inalt si da foarte bine cu capul. In plus, este extrem de puternic din punct de vedere fizic. Javi ne ajuta foarte mult pe noi, fundasii, pentru ca are cativa metri in fata noastra si acolo e multa munca. E un jucator mare altfel nu juca pentru nationala Spaniei.
TZ: De ce castiga Bayern chiar daca nu joaca prea bine calitativ?
Dante: Greu de spus. Insa este clar ca exista o mare calitate la jucatorii nostri de se castiga atatea meciuri.
TZ: Si chiar daca antrenorul a mai rotit jucatorii nu s-a vazut nici o degradare a performantei…
Dante: Antrenorul trebuie sa roteasca pentru ca avem o multime de jucatori de top in lot. Pentru ca suntem in toate cele 3 competitii trebuie sa multumim tuturor jucatorilor. Aici la FC Bayern vrem sa castigam totul!

sursa: TZ – traducere directa

Lasă un răspuns

51 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
51
0
Posteaza un comentariux