15 July 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Hoffenheim – Bayern 0:1

In etapa a 24-a in Bundesliga, Bayern a castigat in deplasare la Hoffenheim cu 1:0, doborand alte recorduri.

Este a 20-a victorie a bavarezilor in total, din care 11 le-a inregistrat in deplasare (din 12), avand per total golaverajul 64:8 iar in deplasare 28:1! Distanta dintre Bayern si Dortmund se pastreaza, 17 puncte, si deja nimeni nu-si mai pune problema cine va fi noua campioana.
Meciul a fost oarecum echilibrat in prima jumatate a reprizei intai, gazdele dand o replica destul de buna bavarezilor, insa dupa aceea Bayern a pus stapanire pe joc iar ultima jumatate de ora fiind la discretia bavarezilor, care au mai ratat vreo 5-6 ocazii uriase. Heynckes a rotit iarasi jucatorii cu Gomez in fata, cu Shaqiri la mijloc si mai ales, cu Starke (fostul portar al lui Hoffe) in locul lui Neuer. Surpriza a fost insa lipsa lui Robben inclusiv de pe banca de rezerva! Vom vedea maine ce s-a intamplat cu el. Golul a fost marcat de Gomez in min. 38 dupa o excelenta pasa a lui Boateng la Ribery, acesta o recentreaza in centru lui Gomez care inscrie din doi timpi. Sa mai spunem ca Gomez nu se regaseste dupa accidentare (in afara de gol nu prea s-a vazut) iar ghinionistul meciului e Schweini cu doua bare din doua lovituri libere! Javi Martinez, alaturi de Dante, au fost iarasi cei mai buni jucatori ai nostri.
Iata caseta tehnica de la BILD:
ocazii de gol: 8-17
mingi salvate de portar: 5-2
posesia mingii: 37%-63%
pase bune: 78%-86%
dueluri castigate: 48%-52%
cornere: 4-7
faulturi: 23-12
cartonase galbene: 3-1
cele mai multe ocazii: Alaba, Schweini si Lahm – 3 (unde sunt atacantii aici?)
cei mai faultati: Muller si Schweini – 6
a faultat cel mai mult: Weis si Martinez – 4
Notele de la BILD: Starke 2, Dante 2, Lahm 4, Alaba 3, Boateng 3, Schweini 3, Martinez 2, Ribery 3, Shaqiri 4, Muller 3, Gomez 3. Au mai jucat Gustavo 4 si Mandzukic 3.

Lasă un răspuns

16 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
16
0
Posteaza un comentariux