13 August 2022

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Beckenbauer: “acest Bayern nu ar trebui sa plece niciodata”

La sfarsitul lui ianuarie am spus asa: daca Bayern castiga urmatoarele 3 meciuri in campionat, sunt convins ca va castiga campionatul. Acum a venit timpul.
Deci: probabilitatea ca Bayern sa rateze cucerirea salatierei (decernata castigarii campionatului – n.m.) este la fel ca si probabilitatea ca un meteorit sa loveasca Sabener Strasse din Munchen (unde este sediul clubului – n.m.).
Prin urmare, sunt ferm convins ca Bayern va lua titlul cu nr. 23. Pentru ca cele 17 puncte fata de Dortmund nu mai pot fi recuperate de aceasta din urma in cele 11 etape, cate mai sunt de disputat.
M-a impresionat victoria cu 6:1 in fata lui Werder din doua motive:
– Heynckes a rotit jumatate din jucatori si echipa tot a jucat excelent. De exemplu Shaqiri. A jucat ca si cum nu ar fi stat deloc pe banca!
– aceasta echipa nu scade ritmul. Desi meciul era cam jucat de la pauza, Ribery si Robben au impins jocul si mai departe, marind scorul. O echipa mai infometata de trofee nu am vazut la Bayern de foarte mult timp.
Sunt sigur de un lucru. In meciul de miercuri cu Dortmund, Bayern nu se va mai prezenta ca in finala Cupei de anul trecut, atunci cand a pierdut neverosimil cu 2:5. Cred ca va fi o noapte de fotbal care va intruni toate asteptarile!
Pacat ca Bayern si Dortmund se intalnesc doar in sferturile de finala ale Cupei! Asta trebuia sa fie finala!

sursa: BILD – traducere directa

Distribuie pe:
14 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
14
0
Posteaza un comentariux