25 June 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Ribery, interviu in BILD

BILD: Monsieur Ribery, cat de mare e Bayern cu adevarat?
Ribery: Suntem foarte bine. Nu-mi aduc aminte sa fim atat de puternici pe o perioada atat de mare de timp. Cred ca acum este echipa cea mai puternica a lui Bayern in care am jucat vreodata.
BILD: Un moment. Ai luat parte la dublele (cupa + campionat) din 2008 si 2010…
Ribery: Stiu. Acum insa noi, ca echipa, suntem mai maturi, mai experimentati. Am crescut mult impreuna. Avem jucatori excelenti plus o banca de rezerva de mare calitate. Starea de spirit este foarte buna in cadrul intregii echipe. Dar asta nu inseamna ca e obligatori ca trebuie sa castigam mari titluri.
BILD: Cat de realist este castigarea Ch.League?
Ribery: Cu siguranta nu e doar un vis. Suntem FC BAYERN. Avem cele mai inalte standarde, mereu vrem sa castigam totul. Deci castigarea Ch. League este marea noastra tinta. Am castigat cu 3:1 la Arsenal. La Arsenal! Deci nu la orice fel de club. A fost super pentru noi.
BILD: Ati primit vesti din Franta ca echipa e perceputa ca BIG BAYERN?
Ribery: Mereu primesc mesaje din tara mea. Nu numai datorita jocului cu Arsenal. Toti francezii stiu ce club mare e Bayern. Pentru mine e cel mai mare din lume: de la actiunile umanitare pana la organizare.
BILD: Barcelona nu e mai buna?
Ribery: Barcelona e diferita. Are o filosofie diferita, organizare diferita. Nu trebuie sa ne ascundem de ei. Sincer, cred ca n-ar fi nici o problema daca am juca turul urmator cu ei!

Sondaj de opinie in BILD:
Poate Bayern sa castige Ch.League?
Pana joi la ora 22 votasera 36.300 useri care au raspuns asa:
DA – 91%
NU – 9%.

(traducere directa din BILD)

Lasă un răspuns

23 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
23
0
Posteaza un comentariux