15 July 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Jupp Heynckes visează din nou la finala Ligii

Jupp Heynckes va fi înlocuit la vară de Pep Guardiola pe banca lui Bayern, dar tehnicianul visează să se retragă în glorie de la gruparea bavareză.

Antrenorul de 67 de ani a fost extrem de mulțumit de prestația pe care a avut-o echipa sa pe Emirates, unde a zdrobit-o Arsenal cu 3-1 și aproape că a tranșat soarta calificării.

“Faptul că am învins o echipă engleză la ea acasă, cu scorul de 3-1, reprezintă un succes major. Am avut un început foarte bun de joc şi o prestaţie excelentă, în special în prima repriză, dar s-a văzut şi că Arsenal este o echipă bună şi că a trebuit să muncim mult.

Anul trecut am ajuns în finală, iar acest lucru se poate realiza doar cu maturitate şi clasă. Putem s-o facem și de această dată. Putem chiar câștiga trofelul Ligii, dar trebuie să luăm meciurile pe rând și să nu ne entuziasmăm peste măsură. Rezultatul de 3-1 este meritat pe deplin, dar vom trata și returul cu aceeași seriozitate”, a spus Heynckes.

Antrenorul german ținut neapărat să-și laude unul dintre elevi: “Dacă ar trebui să evidenţiez un jucător, acesta ar fi Mario Mandzukici. Nu doar pentru că a marcat golul trei, dar şi deoarece s-a luptat foarte mult. Tratăm meciul retur cu multă seriozitate”, a adăugat tehnicianul.

sursa: digisport.ro

Lasă un răspuns

25 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
25
0
Posteaza un comentariux