Intr-un interviu dat revistei KICKER inainte de meciul Bayern – Hannover, cel mai scump fotbalist cumparat vreodata de o echipa din Germania a dat niste declaratii interesante.
“Eu pot juca mai bine de cum am facut-o pana acum”, a declarat Javi Martinez inainte de meciul dintre Bavaria si Niedershasen (Saxonia Inferioara, land ce are capitala la Hannover). Si, dupa cate s-a vazut, si-a tinut promisiunea.
Împotriva celor din Hannover, jucatorul de 24 de ani a aratat cel mai bun joc al sau in tricoul lui Bayern si a aratat ca este pe cale sa se obisnuiasca cu sistemul de joc al echipei.
“Aici, in Bavaria, 6-le necesita un joc propriu care face mai multe lucruri” a spus mijlocasul, adaugand:”Anul trecut, la Bilbao, am jucat mult mai defensiv si aveam mai putine sarcini. Este un pic diferit ce joc la echipa nationala fata de ce joc la echipa de club. Insa incep sa ma acomodez din ce in ce mai bine aici.”
In acest timp Javi Martinez studiaza intensiv limba germana si are tot sprijinul clubului pentru a se integra cat mai usor. Intre timp, spaniolul a absolvit 11 aparitii in Bundesliga, desi numai doua au fost integrale. Insa acest lucru il multumeste pe Javi: “Planul este de a merge pas cu pas, iar obiectivul meu este ca jocul sa mearga.”
“Faptul ca antrenorul vorbeste spaniola, este foarte important pentru mine, deoarece poate explica multe dintre detalii pe care eu trebuie sa le inteleg” a zis Javi. Apoi “Bayern este cel mai mare club din Germania si se numara printre primele 3 la nivel mondial” a concluzionat.
Vorbind despre nationala, el vede ca “Seleccion espanola” este pe cale sa cucereasca un nou titlu. Iar la intrebarea ce sanse da nationalei Germaniei la urmatorul C.M. el zice: “sper ca timpul le va rezolva pe toate” terminand interviul cu o declaratie laudativa la tara care l-a adoptat “Germania si oamenii de aici imi plac foarte mult.”

sursa: KICKER – traducere directa

0 0 vote
Article Rating
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Varti
Varti
26 November 2012 22:46

Multumim mult pentru articol, foarte interesant! Parerea mea este ca Javi Martinez incepe sa joace tot mai bine! Din retur s-ar putea sa devina titular incontestabil la mijloc…

ion
ion
26 November 2012 19:14

Bravooo Javi Martinez forta mare demonstreza in continuare ca ai venit pentru a face spectacol

Subscribe via Email

Introdu adresa de e-mail pentru a primi notificare pentru orice postare noua adaugata pe site

Urmareste-ne pe Facebook
Parteneri
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x