13 August 2022

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

FC Bayern 6-1 Lille

Bayern Munchen este prima echipă din istoria Ligii Campionilor care a condus cu 5-0 la pauză

Bavarezii au tratat cât se poate de serios partida cu Lille, ultima în grupă. Poate prea serios. Jucătorii lui Jupp Heynckes şi-au tratat adversarul fără pic de compasiune şi au marcat la foc automat, stabilind scorul la pauză, 5-0.

Scorul a fost deschis repede de Schweinsteiger, în minutul 5, iar Pizarro a făcut 2-0 în minutul 18. Cu această ocazie, atacantul din Peru a bifat un record, reuşind să înscrie pentru Bayern golul cu numărul 500 în Liga Campionilor.

Numărătoare nu s-a oprit însă aici. Robben a făcut 3-0 în minutul 23, iar Pizarro a mai marcat o dată după numai 5 minute. Din nou, peruvianul a mai stabilit un record: golul cu numărul 750 al lui Bayern în toate competiţiile europene. Tot Pizzaro a stabilit scorul pauzei, 5-0, şi încă un record: Bayern Munchen este acum echipa care a marcat cele mai multe goluri până la pauză, din istoria Ligii Campionilor.

Vechiul record era de 4-0 la pauză şi fusese atins de nu mai putin de 14 ori. De subliniat aici şi performanţele lui Claudio Pizarro, care a stabilit câte un record cu fiecare gol pe care l-a marcat. De asemenea, cu cele 3 goluri în 15 minute, Pizarro a reuşit al patrulea cel mai rapid hat-trick din istoria Ligii Campionilor.

sursa: prosport.ro

Distribuie pe:
36 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
36
0
Posteaza un comentariux