15 July 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Duelul verbal dintre Sammer si Heynckes

Poate ca multi nu stiu dar Sammer si Heynckes au avut tot felul de replici unul fata de celalalt de cand primul a venit la echipa. Va prezint in continuare istoria discutiilor “pro” si “contra” dintre antrenorul si directorul sportiv de la Bayern.
Sammer pe 3 iulie:”activitatea mea nu va interfera cu cea a antrenorului. Mi s-a spus ca pot sa stau pe banca”
Heynckes pe 10 iulie:”Sammer este mai mult un observator, dar un observator exigent.”
Heynckes pe 11 iulie:”este destul de clar ca el vrea sa ma inlocuiasca intr-o zi”
Rummenigge pe 15 iulie:”am impresia ca intre cei doi nu va fi nici o foaie de hartie” (expresie pe care nu am inteles-o)
Sammer pe 17 iulie:”antrenorul este cea mai importanta persoana. Insa daca e necesar, se va crea frictiune”
Sammer pe 19 iulie:”inca nu au venit testele. Atunci sa vedem…”
Heynckes pe 20 iulie la un antrenament in Austria:”eu am fost nevoit sa traiesc cu presedintele spaniol (cred ca se refera la cel de la Bilbao – n.m.) pentru ca am avut cojones. Trebuie sa ai curaj si personalitate. Altfel, te termina. Dar in ziua de azi nu se poate instala un director sportiv fara acceptul antrenorului. Insa ambii suntem profesionisti si cred ca nu va fi nicio problema.”
Sammer pe 9 august dupa supercupa:”nu trebuie sa avem o echipa moarta! Trebuie sa avem o echipa care traieste fotbalul si sa fie agresiva!”
Heynckes pe 10 august:”are grija mare de echipa, cred ca d-aia a vorbit”
Sammer pe 17 august:”antrenorul este responsabil pentru echipa. De asemenea pentru antrenamente, pentru jucatori, pentru decizii. Eu sunt responsabil cu directia startegica. Daca antrenorul vrea sa afle ceva de la mine nu trebuie decat sa ma intrebe. Iar eu ii voi raspunde. Simplu.”
Sammer pe 5 septembrie:”Nu comunic cu antrenorul in timpul jocului. Este atat de concentrat la joc pe tot parcursul celor 90 min. incat nu pot sa-l deranjez. Ce sens are? Antrenorul decide totul. Insa vom discuta, vom analiza impreuna. Iar Heynckes nu trebuie sa se indoiasca de loialitatea mea.
Sammer pe 29 septembrie dupa meciul cu Werder:”noi nu am fost treji. Parca am fost beti (nu stiu daca am tradus corect – n.m.) insa vorbim separat de rezultat si jocul in sine. Putea fi 0:0 iar critica era aceeasi! Noroc ca in final jocul a fost mai usor.”
Sammer pe 30 septembrie:”am fost suparat dar nu am spus ceva rau de echipa in public. Cred ca s-a inteles gresit in presa.”
Heynckes pe 3 octombrie:”asta e populism. Si nu are ce cauta aici. Cred ca amandoi lucram foarte bine si trebuie sa transmitem semnale interne mai puternice la echipa. Pot fi opinii diferiete intre noi dar asta nu schimba cooperarea nostra buna”

sursa: BILD (traducere directa)

Lasă un răspuns

19 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
19
0
Posteaza un comentariux