29 November 2023

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

MIA SAN MIA!

Nu degeaba am ales titlul asta!  “Mia San Mia” inseamna “Suntem cine suntem“.  Sa fim mandri! Suntem echipa cu cel mai frumos fotbal din Europa in acest sezon. Am avut adversari puternici in grupe, am scapat usor in optimi si sferturi, dar am dominat Realul pe Santiago Bernabeu. Cine se mai poate lauda cu asta? Acolo soarta a vrut sa ne calificam la penalty-uri, desi meritam mai mult.

Am strigat “Finale Dahoam“! Am fost la noi acasa, zeci de mii in tribune. Jucatorii au tras la portile la care se antreneaza din cand in cand. N-a vrut sa intre. Cand soarta spune “nu”, trebuie sa te ridici si sa pleci. Dar o facem mandri. Am respectat fotbalul si nimeni nu va ramane cu o impresie urata despre Bayern. Ce-i drept, e posibil ca foarte multi sa nu ramana cu nicio impresie si sa-si aminteasca doar de Chelsea, ca si castigatoare a trofeului. Felicitari! Dar daca felicitarile vin cu un “dar”, deja parca nu-ti mai prind asa de bine. In toata lumea se va scrie de norocul pe care l-a avut Chelsea. Este finala castigata de anti-fotbal si de hazard. Cati dintre noi nu ne-am bucurat de eliminarea Barcelonei? Cati dintre noi n-ar fi preferat acum un duel cu Barcelona? Am fost invinsi pe nedrept si doare, dar nu ne predam.

 

Bayern “a facut” a doua campioana rusinoasa a Europei, dupa Inter in 2010. Dar zambim, pentru ca stim ca avem puterea sa ajungem din nou aici. Ei nu. Inter n-o va mai face niciodata. Probabil nici Chelsea cu un asemenea joc.  Noi spunem inca o data “Gegen den modernen Fußball!” Suntem impotriva fotbalului industrial si jucat doar pentru bani si impotriva fanilor.

Strigati din toate puterile:  MIA SAN MIA!  Ne vom bucura din nou de o finala de Champions League. In curand!


Lasă un răspuns

20 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
20
0
Posteaza un comentariux