25 May 2022

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

O NOUA BATALIE PIERDUTA

BAYERN – DORTMUND  2-5

Cupa Germaniei este istorie. Bayern a facut un joc groaznic in fata echipei care tinde sa devina un cosmar pentru bavarezi – Borussia Dortmund. Erori individuale, joc slab in aparare, ocazii de gol prea putine si un haos general in echipa – cam astea sunt caracteristicile rusinii de pe OlympiaStadion.

Robben si Ribery au marcat golurile pentru Bayern. Tot ei au parut ca au fost singurii care au putut misca ceva in fata Borussiei. Lahm si Gomez s-au batut si ei, dar niciunul n-a lovit cand a trebuit. In schimb, campionii Germaniei n-au iertat nimic. Orice faza de poarta s-a transformat in gol. Bayern n-a mai luat 5 goluri de la celebrul 1-5 cu Wolfsburg.

Ne consoleaza un singur lucru: NOI SUNTEM IN FINALA LIGII. Acum doi ani, Bayern castiga finala Cupei Germaniei cu 4-0 impotriva lui Werder, iar apoi pierdea finala Champions League de la Madrid. Anul acesta am pierdut finala Cupei Germaniei si nu am accepta alt rezultat decat victoria in finala Champions League de la Munchen.

Si daca va consoleaza cu ceva, BAYERN A CASTIGAT FINALA CUPEI GERMANIEI! La fotbal feminin… Am batut-o pe FFC Frankfurt cu 2-0. Goluri Hagen si Rudelic. Bravo, fetelor! Fiti barbate! 

Distribuie pe:
21 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
21
0
Posteaza un comentariux
()
x