28 May 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Robben ar vrea sa se intoarca in Anglia

Bayern Munchen primeşte o veste extrem de proastă exact în sezonul care ar trebui să fie încununat de o mare performanţă. Allianz-Arena este stadionul ales pentru a organiza finala Champions League din acest an şi bineînţeles că bavarezii îşi doresc să câştige trofeul suprem chiar pe teren propriu.

Indiferent dacă se va întâmpla sau nu acest lucru, una dintre vedetele echipei este hotorâtă să părăsească Germania din vară. Arjen Robben este nemulţumit de situaţia sa actuală de la Munchen şi vrea să plece cu orice preţ la finalul stagiunii.

“Nu trec printr-o perioadă tocmai bună în Germania. În acest moment mă gândesc la ce opţiuni am şi la vară voi lua o decizie. Am încercat să fiu tare şi să nu mă las afectat de lucrurile care mi s-au întâmplat la Munchen, dar nu am reuşit. Toată situaţia m-a enervat şi m-a afectat. Aveam nevoie de acest meci amical contra Angliei pentru a juca aşa cum îmi place mie”, a declarat Robben pentru Mirror Football.

“Înţepătura” starului olandez din ultima parte a declaraţiei este adresată evident celor de la Bayern. Conflictul dintre el şi şefii bavarezilor a izbucnit atunci când aceştia din urmă i-au reproşat că joacă prea individualist şi nu se gândeşte la echipă; în schimb, la naţională Robben este lăsat să joace aşa cum vrea, fără încorsetări de ordin tactic.

Robben mai are un an de contract cu Bayern Munchen, dar germanii i-au stabilit deja suma de transfer: 10 milioane de lire sterline. Chelsea, Arsenal şi Tottenham şi-au manifestat interesul pentru magicianul batav cu atât mai mult cu cât acesta a spus că şi-ar dori să se întoarcă în Premier League.

3 titluri a câştigat Robben cu Bayern: un titlu, o cupă şi o supercupă

74 de meciuri şi 43 de goluri a reuşit olandezul pentru gruparea germană

Lasă un răspuns

41 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
41
0
Posteaza un comentariux