29 May 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

FC Bayern 7-1 TSG Hoffenheim

Bayern Munchen a reusit o partida incredibila pe propriul stadion: 7-1 cu Hoffenheim, intr-un meci contand pentru etapa cu numarul XXV din Bundesliga.

Bayern a început meciul în forţă şi a atacat încă din primul minut, rezultatul fiind un gol marcat în minutul 5, prin Mario Gomez, după un şut respins de portarul Starke, iar jocul a continuat să curgă într-o singură direcţie, spre poarta oaspeţilor, în minutul 12, Robben a dublat avantajul bavarezilor de la 11 metri.

După al doilea gol marcat, echipa pregătită de Jupp Heynckes părea că a ridicat piciorul de pe acceleraţie, nu a mai presat atât de mult şi le-a permis adversarilor să avanseze la mijlocul terenului, însă Hoffenheim nu a reuşit să pună probleme apărării bavareze şi tot Bayern a punctat prin Kroos, în minutul 19.

În mai puţin de jumătate de oră Bayern a marcat 4 goluri, ultimul nume pe listă fiind cel al aceluiaşi Robben(29), care a fost servit excelent de Ribery, scorul la pauză fiind stabilit de Mario Gomez(35). Hoffenheim nu a reuşit să-şi creeze nici măcar o singură ocazie notabilă de a înscrie.

Repriza a doua a început cum nu se putea mai prost pentru vizitatori, cu un gol al lui Bayern reuşit de Mario Gomez în minutul 48. Practic Bayern a marcat un gol la fiecare 10 minute şi golul reuşit de Ribery în minutul 58 a confirmat acest lucru.

Golul oaspetilor a fost de fapt un autogol, Luiz Gustavo trimitandu-si mingea in poarta în minutul 85.

sursa: asport.ro

Lasă un răspuns

25 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
25
0
Posteaza un comentariux