25 June 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Robben are încredere în Bayern

Olandezul în vârstă de 28 de ani crede încă în șansele bavarezilor de a reuși tripleta în acest sezon

Bayern München nu a mai legat două victorii în Bundesligadin decembrie și a ajuns la patru puncte în spatele liderului Borussia Dortmund. Nici în Liga Campionilor trupa lui Jupp Heynckes nu stă mai bine, după ce a pierdut cu 0-1 pe terenul lui Basel, în prima manșă a optimilor competiției. Totuși, lucrurile par a se îmbunătăți pentru Bayern, după victoria clară din ultima etapă, repurtată în fața lui Schalke (2-0), întâlnire în urma căreia tehnicianul în vârstă de 66 de ani a apreciat spiritul de sacrificiu al elevilor săi.

“Am avut un avantaj de opt puncte în fața lui Dortmund și acum am rămas cu patru un spate. Acest lucru nu este bun, dar sper ca meciul de duminică să fie un punct de plecare și să avem o serie pozitivă din acest moment” , a declarat Arjen Robben, autor al unei duble în amicalul pe care Olanda l-a câștigat în deplasarea din Anglia cu 3-2.

Arjen, care a susținut în debutul acestei săptămâni că evoluează în continuare cu dureri, crede că Bayern poate întoarce și dubla cu Basel, pe 14 martie urmând să se dispute returul de la München, oraș ce va găzdui și ultimul act al Ligii Campionilor: “Suntem încrezători că putem remonta handicapul pe care îl avem din meciul tur. A fost o înfrângere cu 0-1, dar 0-0 ar fi fost rezultatul echitabil. Totuși, am primit un gol pe final și asta nu e bine. Nu am avut o evoluție prea bună, dar, pe teren propriu, cu publicul alături, cred că putem ajunge în sferturi. Dar, pentru asta, trebuie să arătăm cel mai bun fotbal al nostru”, a încheiat Arjen Robben.

sursa: tv.eurosport.ro

Lasă un răspuns

9 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
9
0
Posteaza un comentariux