21 September 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Robben, nemulțumit de viața de la Bayern

Olandezul în vârstă de 28 de ani este frustrat de faptul că și-a pierdut locul în primul 11 al echipei lui Jupp Heynckes

Golgeterul lui Bayern München din stagiunea 2009-2010 a avut parte de foarte multe probleme medicale în ultima perioadă și nu a mai arătat aceeași formă și în acest sezon. Cu numai cinci goluri marcate, Arjen Robben a fost criticat de foste legende ale bavarezilor: Mario Basler l-a sfăuit pe Jupp Heynckes să nu îi mai garanteze un loc de titular, pentru că nu ajută echipa în aceste momente, în timp ce marele Franz Beckenbauer l-a numit egoist pe batav, pentru felul în care se manifestă după un gol marcat sau după o ratare. Totuși, au existat și voci care l-au sprijinit pe Robben, Thomas Müller afirmând că Arjen este un jucător tehnic și că nu poate dribla decât singur.

Robben a simțit că Heynckes l-a scos din echipă când se afla pe drumul către o recuperare completă, dar și că presa are are un rol aparte în situația actuală a internaționalului olandez: “Când m-am simțit din nou bine, am fost întrerupt. Există niște ziare care încearcă să înceapă câte un mic război cu mine o dată la două luni. Este un lucru pe care îl iau personal. Nu vreau să le pun la un loc, dar este trist”, a recunoscut Robben pentru Sport1.

sursa: tv.eurosport.ro

Distribuie pe:
5 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
5
0
Posteaza un comentariux
()
x