28 May 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Și Müller e de partea lui Robben

Mijlocașul lui Bayern München nu este de acord cu acuzațiile aduse împotriva olandezului de către Franz Beckenbauer și Mario Basler

 

Arjen nu a prins niciun minut în meciul de Cupă de la Stuttgart și a intrat în repriza secundă a partidei cu Kaiserslautern, înlocuindu-l pe Thomas Müller. Și, după ce Robben a fost apărat de Rafael van der Vaart și de Christoph Metzelder, a venit rândul golgeterului de la Mondialele disputate în Africa de Sud să îl contrazică pe președintele onorific al lui Bayern: “Am mai auzit asta de multe ori, dar aceste acuzații nu se potrivesc, pentru că una dintre calitățile lui Arjen Robben este aceea că driblează și, de obicei, faci asta singur”, a recunoscut Müller, cel care a marcat sâmbătă primul gol pentru Bayern din ultimele cinci luni.

Bavarezii au avut parte de un debut slab de retur, obținând numai patru din primele nouă puncte puse în joc și pierzând poziția de lider în fața Borussiei Dortmund. Jupp Heynckes a recunoscut că a trebuit să facă niște mutări în echipă: “Am fost nevoit să iau niște decizii care nu au fost apreciate de toată lumea. Asta nu înseamnă că Arjen că rămâne pe bancă pentru tot restul campionatului”, a admis tehnicianul în vârstă de 66 de ani.

sursa: tv.eurosport.ro

Lasă un răspuns

0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Posteaza un comentariux