28 February 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Beckenbauer: “Robben este egoist”

Președintele onorific al lui Bayern l-a criticat pe olandezul ieșit din formă, care și-a pierdut locul de titular

Arjen Robben a ajuns la Bayern München în 2009 și a avut parte de un sezon excelent alături de bavarezi, impunându-se în Bundesliga și în Cupa Germaniei, dar pierzând în ultimul act al Ligii Campionilor împotriva lui Inter Milano (0-2). Olandezul în vârstă de 28 de ani a fost golgeterul lui Bayern în acea stagiune, cu 16 reușite, dar desele accidentări nu i-au mai permis să își demonstreze calitățile.

Robben nu a fost folosit în meciul de cupă de miercuri disputat împotriva lui Stuttgart și l-a înlocuit în repriza secundă a întâlnirii cu Kaiserslautern pe Thomas Müller, în urma unei accidentări suferite de internaționalul german. Chiar dacă Robben ar avea nevoie de încurajări, marele Franz Beckenbauer l-a sfătuit pe vice-campionul mondial din 2010 să își schimbe atitudinea pe care o are față de colegi: “Nu mai evoluează la nivelul cu care ne obișnuise. Este egoist ca mulți alții. Reacția pe care o are în urma unei situații bune de gol sau când marchează: nu se îndreaptă către jucătorul care i-a pasat decisiv, ci preferă să alerge de unul singur către familia aflată în tribune. Lasă echipa să vină după el. La un moment dat un coleg va ajunge să îi spună <<dacă nu îmi recunoaști faptul că pasa mea te-a ajutat, data viitoare poți veni singur să iei mingea>>”, a afirmat președintele onorific al lui Bayern pentru Sky.

Totuși, în pofida formei slabe pe care o arată, o prelungire a contractului lui Arjen este o prioritate pentru Bayern, lucru pe care îl recunoaște și Karl-Heinz Rummenigge: “Nu avem dubii despre abilitățile lui. Clubul este încă interesant de serviciile lui și își dorește să îi ofere o nouă înțelegere. Ultima perioadă nu a schimbat acest aspect”, a declarat Rummenigge pentru Tz, vorbind și despre participarea sa în meciul cu Lautern: “Imediat după ce a pătruns pe teren a părut periculos. Cu puțin noroc ar fi putut înscrie și chiar mi-aș fi dorit asta pentru el”.

sursa: tv.eurosport.ro

Lasă un răspuns

9 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
9
0
Posteaza un comentariux