13 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Heynckes: ”Ne trebuie mentalitate de învingători”

Antrenorul lui Bayern este multumit de evoluția elevilor săi de la Hamburg, dar nu si de rezultatul de egalitate.

Bayern München si-a pierdut pozitia de lider a clasamentului din Bundesliga, după ce a plecat fără victorie de pe Imtech Arena (1-1), în timp ce vineri Borussia Dortmund se impusese la Nürnberg cu 2-0. Astfel, bavarezii au rămas la două lungimi în spatele campioanei en-titre si Bayern nu mai seamănă deloc cu trupa care a dominat autoritar prima parte a sezonului.

Jupp Heynckes crede că jucătorii săi nu ar trebui să fie multumiti de evolutia de sâmbătă si simte că acestia nu abordează partidele cu o mentalitate sănătoasă: “Sunt satisfăcut de determinarea, atitudinea si concentrarea de care au dat dovadă fotbaliștii mei, dar noi am venit aici să câștigăm. Acesta este obiectivul nostru înaintea oricărui meci. Am fost nevoiti să luptăm din greu pentru golul egalizator, iar Drobny a avut câteva interventii foarte bune. Am meritat să egalăm, dar trebuia să punem si mai multă presiune după acel moment. Nu am reusit asta din păcate. Ne-am grăbit si ne-a lipsit ultima pasă. Avem probleme cu încrederea de sine. Am fi preferat să fim primii în clasament, dar acest lucru nu are foarte mare importanță în acest moment al competitiei”, a concluzionat tehnicianul în vârstă de 66 de ani.

Nici Thomas Müller nu era foarte fericit la încheierea partidei si a sustinut că acest egal a fost un mare pas înapoi: “Când esti jucătorul lui Bayern, trebuie să câstigi fiecare meci, mai ales atunci când vrei să te impui în campionat. Atunci trebuie să iesi victorios în multe meciuri. De aceea acest egal mă deranjează, pentru că a fost o partidă care ne putea oferi mai mult. Este dezamăgitor, chiar supărător, dar, în acelasi timp, nu se poate spune că am făcut un joc rău”, a arătat Müller.

sursa: tv.eurosport.ro

Lasă un răspuns

15 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
15
0
Posteaza un comentariux