19 July 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Robben vrea un nou contract cu Bayern

Atacantul olandez este hotărât să-și continue cariera pe Allianz Arena pentru mulți ani și a spus că discuțiile privitoare la reînnoirea contractului său vor începe în lunile următoare.

Arjen Robben (27 de ani), vedeta din linia ofensivă a lui Bayern München, a vorbit deschis despre posibilitatea rămânerii sale la multipla campioană a Germaniei dincolo de data scadentă a contractului său actual.

Atacantul olandez a ajuns la Bayern în 2009, atunci când nemții au achitat celor de la Real Madrid 25 de milioane de euro și, cu toate că a impresionat pe Allianz Arena, evoluția sa a fost grevată de accidentări repetate.

Interesul lui Bayern de a-l transfera pe Marco Reus de la Borussia Monchengladbach, înaintea deciziei acestuia de a trece la vară în tabăra Borussiei Dortmund, a condus la sugestii potrivit cărora lidera la zi a Bundesligii era dispusă să-l vândă pe Robben cu prima ocazie.

Cu toate acestea, internaționalul olandez nu dă atenție acestor speculații și are în vedere prelungirea contractului său, care expiră în 2013.

“Chestiunea aceasta va fi cu siguranță discutată în următoarele câteva luni. Nu va fi în ianuarie, va fi în februarie sau martie. Se va întâmpla în curând. Atunci când un contract urmează să expire, echipa nu va aștepta până în ultimul an” , a declarat Robben pentru Kicker.

Sursa: tv.eurosport.ro

Lasă un răspuns

1 Comment
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
1
0
Posteaza un comentariux