28 February 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Heynckes: ”Era crucial să câstigăm”

Antrenorul bavarezilor si-a lăudat elevii după succesul de la Stuttgart (2-1), cu o mentiune specială pentru golgeterul Gomez.

Jupp Heynckes consideră că Bayern Munchen a făcut un pas important duminică seara spre titlul de campioană a turului în Bundesliga, dar crede că este prematur ca echipa sa să fie văzută deja drept câstigătoare a campionatului. ”Sezonul este lung, mai avem 18 etape, însă era crucial să câstigăm la Stuttgart, pe terenul unei echipe unde este foarte greu să învingi. S-a si văzut acest lucru pe teren, unii dintre jucătorii mei fiind de-a dreptul sufocati spre final”, a remarcat antrenorul liderului.

Bayern s-a impus cu 2-1, după ce a fost condusă încă din primele minute prin reusita lui Gentner, dar dubla lui Mario Gomez (foto) si eliminarea lui Molinaro de la gazde au favorizat un deznodământ fericit pentru oaspeti. Heynckes a arătat că meritul atacantului său principal, care a ajuns la cota 15 în campionat, nu a stat doar în cele două goluri. ”Mario a făcut mai mult decât să înscrie. A muncit din greu pentru a ajuta echipa si pe faza defensivă. Se stie că meciurile cu VfB sunt foarte speciale pentru el”, a spus tehnicianul despre vârful format de Stuttgart si transferat la Bayern în 2009.

sursa: tv.eurosport.ro

Lasă un răspuns

3 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
3
0
Posteaza un comentariux