14 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Beckenbauer: Klopp poate ajunge la Bayern

Fostul jucător, antrenor si presedinte al bavarezilor a dezvăluit că tehnicianul lui Dortmund se află pe lista scurtă a înlocuitorilor lui Heynckes.

Jurgen Klopp va fi tentat la un moment dat să facă pact cu dusmanul, devenind antrenor la Bayern Munchen, după ce Jupp Heynckes va decide să se retragă. Ipoteza a fost lansată de însusi Franz Beckenbauer, legenda vie a fotbalului german, care si-a legat mare parte din carieră de clubul de pe Allianz Arena. ”Nu stiu dacă Heynckes va dori jobul pentru următorii zece ani, să zicem, desi nimeni nu exclude varianta în care el rămâne la Bayern până la finalul carierei. Însă, dacă postul va deveni liber, conducerea clubului are în minte un succesor, iar Jurgen Klopp se va afla pe lista scurtă a candidatilor”, a spus Kaiserul, care mai detine doar o functie onorifică la ”Die Roten”.

În vârstă de 66 de ani, Heynckes a revenit la Bayern în vară, după un mandat de succes la Leverkusen, cu care a ocupat locul secund în campionatul trecut. El are contract cu bavarezii până în vara lui 2013 si nu se stie dacă îsi va prelungi întelegerea.

În schimb, Jurgen Klopp (44 de ani) lucrează la Borussia din 2008, devenind unul dintre cei mai bine cotati antrenori pe plan international după ce i-a condus pe galben-negri la câstigarea titlului în Bundesliga în sezonul precedent.

sursa: tv.eurosport.

Lasă un răspuns

9 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
9
0
Posteaza un comentariux