28 May 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Gomez: “Fotbalul e un sport nebun”

Atacantul în vârstă de 26 de ani crede că Bayern a obtinut o victorie meritată împotriva fostei sale echipe, Vfb Stuttgart.

Bavarezii s-au deplasat pe Mercedes-Benz Arena în ultimul meci al etapei a 16-a, pentru a încerca să se distanteze la trei puncte de principalele urmăritoare, Borussia Dortmund si Schalke 04. Bayern München a fost condusă cu 1-0, dar a revenit pentru a se impune cu 2-1, într-un meci în care gazdele au evoluat mai bine de o oră cu un om în minus si în care Mario Gomez i-a administrat o dublă fostului său club, ajungând astfel la cota 15 în Bundesliga.

Chiar dacă au controlat repriza secundă, münchenezii puteau fi egalati pe final, atunci când Cacau a ratat de putin tinta: “Câteodată fotbalul este o nebunie. Unul dintre jucătorii lor a fost eliminat si noi controlam jocul cu autoritate. Spre sfârsitul jocului am fost un pic neatenti si Vfb a transformat jocul într-unul mult mai strâns. Am avut noroc la faza în care Cacau nu a marcat. Totusi, cred că am meritat victoria”, au fost cuvintele golgeterului competiției

Bayern începea partida stiind că Borussia Dortmund pierduse două puncte prețtioase pe teren propriu cu Kaiserslautern si toată lumea de la echipă era montată pentru obtinerea celor trei puncte: “Înaintea partidei, am spus că trebuie să câstigăm. Stiam că ne va fi greu să evoluăm pe terenul lui Stuttgart. Victoria este una extrem de importantă, pentru că ne dorim să rămânem primii în clasamentul Bundesligii. Acest succes este un motiv de bucurie pentru noi”, a recunoscut Arjen Robben.

sursa: tv.eurosport.ro

Lasă un răspuns

31 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
31
0
Posteaza un comentariux