12 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Olic: ”Plec de la Bayern la anul”

Atacantul croat a exclus continuarea colaborării cu lidera din Bundesliga, de care se va despărti fie în ianuarie sau cel târziu în vară.

Ivica Olic a declarat luni că nu are niciun viitor la Bayern Munchen, club de care s-ar putea despărti chiar în această iarnă. Croatul a rămas pe bancă la derby-ul cu Werder Bremen, câstigat de bavarezi cu 4-1, si așteaptă eventual o ofertă pentru perioada de transferuri din ianuarie. ”Cred că sunt 50 la sută sanse să plec luna viitoare, iar dacă nu se va întâmpla acum, sigur mă voi despărti de Bayern la vară, când mi se termină contractul”.

Olic, 32 de ani, a fost transferat la clubul de pe Allianz Arena în 2009 de la Hamburg, reusind să înscrie 20 de goluri în 50 de meciuri oficiale, însă în ultima perioadă a fost mai mult accidentat. Atacantul sustine totusi că nu este disperat să îsi găsească alt angajament: ”Nu mă deranjează să-mi duc până la capăt contractul, nu vreau neapărat să-mi găsesc acum alt club, ba chiar pentru familia mea ar fi mai bine dacă as rămâne la Munchen până în iunie”.

Apropiata despărtire a lui Ivica Olic de Bayern nu este o noutate pentru fanii bavarezilor, jucătorul declarând si luna trecută că doreste să ajungă la o echipă în care să evolueze ca titular. Dacă acum două sezoane, el îsi făcea greu loc în primul unsprezece, din cauza concurentei cu Mario Gomez si Miroslav Klose, acum antrenorul Jupp Heynckes mizează constant în ofensivă pe Gomez si Thomas Muller, sustinuti de Arjen Robben si Franck Ribery.

sursa: tv.eurosport.ro

Lasă un răspuns

4 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
4
0
Posteaza un comentariux