29 May 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Arjen Robben a revenit pe teren: “Am nevoie de meciuri ca să ajung la forma mea”

Arjen Robben a revenit pe teren după aproape o lună şi jumătate de la accidentarea sa în meciul pe care Bayern Munchen l-a pierdut pe propriul teren cu Borussia Dortmund, scor 0-1, în etapa a 13-a din Bundesliga, însă a recunoscut faptul că are nevoie de meciuri pentru a ajunge la forma sa anterioară.

“A fost bine să revin pe teren. Am nevoie de ritm, de meciuri, pentru a fi pregătit şi să ajung la forma mea anterioară. Îmi trebuie ceva mai mult timp”, a declarat internaţionalul olandez pentru site-ul oficial al bavarezilor.

Robben a început partida de sâmbătă, de pe Allianz Arena ca titular, şi a fost schimbat cu Alaba în minutul 72.

“Nu a fost doar un joc de pase revenirea mea, a fost un meci la un nivel foarte ridicat şi este foarte diferit faţă de antrenament, dar mă bucur că am reuşit să joc 70 de minute. După o accidentare de asemenea durată normal începi partida ca rezervă. Antrenorul m-a întrebat dacă mi-ar plăcea să încep şi i-am spus să îi dăm drumul”, a mai adăugat Robben.

Următorul meci al bavarezilor este programat să se dispute marţi, în Liga Campionilor, împotriva spaniolilor de la Villarreal.

sursa: bundesliga.ro

Lasă un răspuns

5 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
5
0
Posteaza un comentariux