28 February 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Götze: Nu exclud un transfer la Bayern

Mijlocasul în vârstă de 19 ani nu vrea să o părăsească pe Borussia Dortmund, dar nici nu poate garanta că acolo îsi va termina cariera.

Mario Götze este deja, în ciuda vârstei fragede, unul dintre oamenii de bază cu care Joachim Löw atacă Europenele din 2012. Unul dintre jucătorii cheie în succesul de anul trecut al Borussiei Dortmund, Götzinho a intrat deja în vizorul celor mai importante forte ale Europei si, după ce oferta de 35 de milioane venită de la Arsenal a fost refuzată, Bayern München nu a ezitat să îsi manifeste în mai multe rânduri interesul pentru unul dintre cei mai promitători tineri ai fotbalului mondial.

Dacă initial, Mario nu a vrut să audă de o plecare de pe Signal Iduna Park, acum, cel care a marcat de opt ori pentru trupa lui Klopp, nu este sigur că va rămâne legat pe viată de Dortmund, principala problemă fiind evolutiile din Liga Campionilor: “Mai este mult până la finalul sezonului. Cine stie dacă vom termina pe patru, dacă voi fi sănătos sau dacă lucrurile vor merge bine? Eu am plănuit să rămân aici pentru multă vreme. Este totusi adevărat că am făcut un plan cu agentul meu, Volker Struth. Acolo se stipulează că voi juca întotdeauna în Liga Campionilor. Acesta este obiectivul meu si un lucru foarte important pentru mine, dar nimeni nu poate prezice ce se va întâmpla în următorii ani”, a recunoscut Götze.

Totusi, el a admis că Dortmund este locatia perfectă pentru continuarea carierei lui, cât timp conditiile sunt cele care aduc performanta, dar a vorbit si despre cuvintele de laudă venite de la conducătorii bavarezi: “Nicăieri nu as putea avea sentimentul că sunt capabil să-mi dezvolt jocul mai bine decât la Borussia. Este o onoare dacă un mare club ca Bayern este interesat de serviciile mele. Nu pot si nu voi exclude nicio variantă legată de viitorul meu”, a continuat Götze, care a comentat si pe baza unei posibile concurente între el si Mesut Özil pentru rolul de conducător de joc în Mannschaft: “Nu există asa ceva. Pot juca în altă pozitie decât cea a lui Mesut. Sunt mândru să evoluez în natională. Avem potentialul să câstigăm Campionatul European din 2012”, a încheiat Mario Götze.

sursa: tv.eurosport.ro

Lasă un răspuns

1 Comment
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
1
0
Posteaza un comentariux